Baja tahan karat

  • galvanized steel gutter

    talang baja galvanis


    Dawa: 2000mm, 2500mm, 3000mm, 6000mm utawa khusus

    Jembar: 1000mm, 1220mm, 150mm, 1800mm

    Kandel: 0.8mm-6mm

    Bending minangka khusus utawa gambar

    Tes kualitas sing ditawakake MTC (sertifikat tes pabrik)
    Paket Paket Standar Standar
    Simpenan utawa stok ora cukup
    Syarat pambayaran L / CT / T (30% DEPOSIT)
    Wektu pangiriman 7-15 dyas, utawa miturut jumlah pesanan utawa nalika negosiasi
  • sus304 ,sus316 stainless steel profile stainless steel angle bar stainless steel channel stainess steel H beam

    sus304, profil baja tahan karat sus316 stainless steel sudut bar stainless steel saluran stainess baja H balok

    Profil stainless steel: bentuk L stainless steel, bar sudut stainless steel, balok H stainless steel, saluran stainless steel
    Bahan Kelas: ss304 ss316
  • 2b 304  316 stainless steel sheet /stainless steel plate

    2b 304 316 sheet stainless steel / plate stainless steel

    Bahan Bahan: stainless steel 304 316 304L 316L 309S 310S 321
    Lumahing: 2B
    Kekandelan: 0,5mm - 5.0mm
    Teknik: Adol panas sing digulung panas





  • Round Tubes

    Tabung Bunder

    Tabung baja tahan karat Item 201 304 904 Pipa Baja Tahan Karat / 201 304 904L Standar Tabung Baja Tahan Karat ASTMA312, A213, A376, A789, A790, A376, A249 Outsidediameter DN10-DN1200,3 / 8 ″ -100 thickness, 6-2500mm Tebal dinding 5 -SCH160, XS, STD, XXS, 0.5-150mm Panjang 5.8m, 6m, 11.8m, 12m, utawa kaya sing dibutuhake Permukaan Annealing, njupuk, polesan, padhang, garis rambut, sikat, bledosan wedhi, lsp. FOB, CNF, CFR, CIF, FCA, DDP, DDU. Lan liya-liyane istilah pambayaran TT, L / C, Western Union Ekspor menyang Irlandia, Singapura, aku ...
  • NO.1 stainless steel plate 304  316 309s 310s 321

    Plat stainless steel NO.1 304 316 309s 310s 321

    Bahan Bahan: 304 316 304l 316l 309s 310s 321 piring stainless steel / lembaran stainless steel
    Teknik: adhem panas digulung panas
    Lumahing: Ora .1
    Kekandelan: 3mm-60mm
    Jembar: 1000mm, 1200mm, 1220mm, 1250mm, 1500mm, 2000mm lan disesuaikan
    Panjang: 2000mm - 2500mm disesuaikan
    Layanan Tambahan: nglereni doyo
  • 2205 Duplex Stainless Steel Pipe

    2205 Pipa Baja Karat Dupleks

    Bahan: 2205 Duplex stainless steel
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 '' ~ 24 ''
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Dawa: 6 Meter utawa minangka panjaluk
  • NO.4 brushed HL 304 316 304L 316L 309 321 stainless steel sheet stainless steel plate

    NO.4 sikat HL 304 316 304L 316L 309 321 piring stainless steel lembaran stainless steel

    Bahan Bahan: 304 316 304L 316L 321 309s 310s sheet stainless steel / piring stainless steel
    Lumahing: No.4 HL Disikat
    Ukuran: Jembar: 1000mm 1220mm 1500mm 1800mm 2000mm
    Dawa: 2000mm 2440mm 2500mm
    Kekandelan: 0.3mm - 6mm


  • Stainless steel H Beam

    Baja tahan karat H Beam

    Balok kasedhiya kanthi macem-macem wujud lan ukuran. Jinis sing paling umum mirip karo Capital I utawa Capital H. Umume digunakake ing konstruksi, teknik sipil, mesin berat, konstruksi truk lan tugas tugas berat liyane. Balok biasane digunakake kanggo ndhukung struktur sing abot. Iki amarga kemampuan kanggo nahan beban sing abot, utamane kanthi nolak mlengkung. Sing paling umum diukur kanthi dhuwur, jembaré flange, kekandelan flange lan kekandelan web. Beam kasedhiya ing Alumin ...
  • Stainless Steel Round Bar

    Bar Babak Baja Tahan Karat

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, lsp Durasi: 6m, 5.8m, 12m utawa kaya Permukaan: Cahaya (polesan), pickled, ireng / Panas Rolled / Cold Drawn / Peeled Round bar 1) Bar ireng sing digulung panas: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 2) Bar bunder asam: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 3) Bar padhang sing adhem: (1-20) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 4) Babak polesan: (5-400) x6000mm utawa ...
  • Stainless Square Solid Steel Bar

    Bar Baja Solid Square

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, lsp Durasi: 6m, 5.8m, 12m utawa kaya Permukaan: Cahaya (polesan), pickled, ireng / Panas Rolled / Cold Drawn / Peeled square bar 1) Bar ireng ireng sing digulung panas: (5 * 5-400 * 400) x6000mm utawa miturut panjaluk sampeyan. 2) Bar kothak asam: (5 * 5-400 * 400) x6000mm utawa miturut panjaluk sampeyan. 3) Bar kothak adhem: (1 * 1-20 * 20) x6000mm utawa miturut panjaluk sampeyan. 4) Polishing kothak persegi: (5 * 5-400 ...
  • stainless steel hexagon bar

    bar heksagon stainless steel

    Katrangan: bar stainless steel Material: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, lsp Panjang: 6m, 5.8m, 12m utawa kaya sing dibutuhake Lumahing: cerah (dipoles) , ireng Teknik: Forged / Hot Rolled / Cold Drawn / Peeled 1. Bar bunder 1) Bar ireng ireng sing digulung panas: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 2) Bar bunder asam: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 3) Bar padhang sing adhem: (1-20) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 4) Polis ...
  • stainless steel sheet

    lembaran stainless steel

    Bahan Kelas: 304 316 304L 316L 309S 310S 321
    Lumahing: NO.1, 2B, NO.4 (Disikat), 6k (BA), 8K.
    Ukuran: Kandel: 0,03mm-200mm
    Dawa: 2000mm, 2440mm, 2500mm, 3000mm, 5800mm, 6000mm
    Jembar: 1000mm, 1220mm, 1500mm, 2000mm.




gtag ('config', 'AW-607285546');