Tabung Baja tahan karat

  • Round Tubes

    Tabung Bunder

    Tabung baja tahan karat Item 201 304 904 Pipa Baja Tahan Karat / 201 304 904L Standar Tabung Baja Tahan Karat ASTMA312, A213, A376, A789, A790, A376, A249 Outsidediameter DN10-DN1200,3 / 8 ″ -100 thickness, 6-2500mm Tebal dinding 5 -SCH160, XS, STD, XXS, 0.5-150mm Panjang 5.8m, 6m, 11.8m, 12m, utawa kaya sing dibutuhake Permukaan Annealing, njupuk, polesan, padhang, garis rambut, sikat, bledosan wedhi, lsp. FOB, CNF, CFR, CIF, FCA, DDP, DDU. Lan liya-liyane istilah pambayaran TT, L / C, Western Union Ekspor menyang Irlandia, Singapura, aku ...
  • 2205 Duplex Stainless Steel Pipe

    2205 Pipa Baja Karat Dupleks

    Bahan: 2205 Duplex stainless steel
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 '' ~ 24 ''
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Dawa: 6 Meter utawa minangka panjaluk
  • Square Stainless Steel Seamless Pipe

    Pipa Mulus Baja tahan karat persegi

    Jeneng: Pipa Baja Seamless Steel Square: 200 Series: 201 202 300 Series: 304 304l 316 316l 316Ti 321 310… 400 Series: 409 410 430… Dupleks: 2205 2507… Jadwal: SEK 5 10S 10 40S 40 80S 80 100 120 160 XXH Length : 6Meter , utawa minangka panjaluk Lumahing: Asinan, Dipoles, Dicet,… Standar: GB, ANSI / ASTM, JIS, EN, ISO, BS… Industri: Minyak & Gas, Panganan & Obat; Medis; Transportasi, Konstruksi… Tabung persegi digawe saka gulungan ...
  • 304 304L Stainless steel seamless round pipe

    Pipa bunder seamless 304 304L stainless steel

    Bahan: 304 / 304L Baja tahan karat
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 '' ~ 24 ''
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Dawa: 6 Meter utawa minangka panjaluk
  • Square Stainless steel welded pipe

    Pipa gandheng stainless steel

    Jeneng : Pipa Gandheng Baja Tahan Karat: Tebal Tembok: 0.8-6.0mm Diameter Luar: Tabung persegi: 5 * 5mm-50 * Panjang 50mm: 6Meter utawa panjaluk Permukaan: No.1, BA, 2B, Disikat… Standar: GB, ANSI / ASTM, JIS, EN, ISO, BS… Industri: Minyak & Gas, Panganan & Obat; Medis; Transportasi, Konstruksi… Tabung persegi digawe saka gulungan gulungan banjur ngalami serangkaian mati. Dheweke dilas saka njero kanggo mbentuk bentuk. Tabung kothak umume digunakake kanggo pangopènan lan ...
  • 316 316L 316 Ti Stainless Steel Seamless Round Pipe

    316 316L 316 Ti Pipa Bulat Baja Tanpa Baja

    Bahan: 316 / 316L / 316Ti Baja tahan karat
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 '' ~ 24 ''
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Dawa: 6 Meter utawa minangka panjaluk
  • 904L Stainless Steel Seamless Pipe

    Pipa Seamless Baja tahan karat 904L

    Bahan: Baja tahan karat 904L
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 '' ~ 24 ''
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Dawa: 6 Meter utawa minangka panjaluk
  • Stainless steel round welded pipe

    Pipa gandheng bunderan stainless steel

    Jeneng : Pipa Gandheng Baja tahan karat: Tebal Tembok: 0.8-6.0mm Diameter Luar: Pipa Bunder: DN15-DN200 Panjang: 6Meter utawa panjaluk Permukaan: No.1, BA, 2B, Disikat… Standar: GB, ANSI / ASTM, JIS , EN, ISO, BS… Industri: Minyak & Gas, Panganan & Obat; Kesehatan; Pengangkutan, Konstruksi…
  • Stainless steel round pipe

    Pipa putaran stainless steel

    Bahan: 200 Series: 201 202 300 Series: 304 304l 316 316l 316Ti 321 310… 400 Series: 409 410 430… Dupleks: 2205 2507… Jadwal: SCH 5 10S 10 40S 40 80S 80 100 120 160 XXH Length : 6Meter , utawa minangka njaluk Permukaan: Pengambilan pickling, Polesan, Cat,… Standar: GB, ANSI / ASTM, JIS, EN, ISO, BS… Industri: Minyak & Gas, Panganan & Obat; Kesehatan; Pengangkutan, Konstruksi…
  • Square pipes

    Pipa kothak

    Pipa baja tahan karat Item ASTM 304 310S 321 SMLS Pipa Baja tahan karat / Tabung Baja Tahan Karat ASTM, AISI, GB, JIS, minangka panjaluk para pelanggan Teknik ditarik kadhemen Ukuran OD: 6-114mm TH: 0.25mm-3.0mm Panjang: 3-6m utawa ngatur Sample gratis sampel kasedhiya Toleransi diameter Outer: ± 0,1mm Kandel: ± 0,02mm Panjang: ± 1cm Tes kualitas sing ditawakake MTC (sertifikat tes pabrik) Paket Saham Paket Standar Paket Standar utawa ora cukup Simpenan Syarat pambayaran L / CT / T ( 30% DEPOS ...
  • Stainless Steel Seamless Pipe

    Pipa Seamless Steel Stainless

    Bahan: 200 Series: 201 202 300 Series: 304 304l 316 316l 316Ti 321 310… 400 Series: 409 410 430… Dupleks: 2205 2507… Jadwal: SCH 5 10S 10 40S 40 80S 80 100 120 160 XXH Length : 6Meter , utawa minangka njaluk Permukaan: Pengambilan pickling, Polesan, Cat,… Standar: GB, ANSI / ASTM, JIS, EN, ISO, BS… Industri: Minyak & Gas, Panganan & Obat; Kesehatan; Pengangkutan, Konstruksi…
  • 321 Stainless steel seamless round pipe

    Pipa bunder seamless 321 stainless steel

    Bahan: 321 stainless steel
    Standar: GB, ASTM, JIS, EN ...
    Nps: 1/8 '' ~ 24 ''
    Jadwal: 5; 10S; 10; 40S; 40; 80S; 100; 120; 160; XXH
    Dawa: 6 Meter utawa minangka panjaluk
gtag ('config', 'AW-607285546');