Bar Stainless Steel

  • Stainless Steel Round Bar

    Bar Babak Baja Tahan Karat

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, lsp Durasi: 6m, 5.8m, 12m utawa kaya Permukaan: Cahaya (polesan), pickled, ireng / Panas Rolled / Cold Drawn / Peeled Round bar 1) Bar ireng sing digulung panas: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 2) Bar bunder asam: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 3) Bar padhang sing adhem: (1-20) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 4) Babak polesan: (5-400) x6000mm utawa ...
  • Stainless Square Solid Steel Bar

    Bar Baja Solid Square

    Bahan: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, lsp Durasi: 6m, 5.8m, 12m utawa kaya Permukaan: Cahaya (polesan), pickled, ireng / Panas Rolled / Cold Drawn / Peeled square bar 1) Bar ireng ireng sing digulung panas: (5 * 5-400 * 400) x6000mm utawa miturut panjaluk sampeyan. 2) Bar kothak asam: (5 * 5-400 * 400) x6000mm utawa miturut panjaluk sampeyan. 3) Bar kothak adhem: (1 * 1-20 * 20) x6000mm utawa miturut panjaluk sampeyan. 4) Polishing kothak persegi: (5 * 5-400 ...
  • stainless steel hexagon bar

    bar heksagon stainless steel

    Katrangan: bar stainless steel Material: 200,300,400series, 201,202,301,304,304L, 309S, 310S, 316,316L, 316Ti, 317,317L, 321,347H, 410,420,430, lsp Panjang: 6m, 5.8m, 12m utawa kaya sing dibutuhake Lumahing: cerah (dipoles) , ireng Teknik: Forged / Hot Rolled / Cold Drawn / Peeled 1. Bar bunder 1) Bar ireng ireng sing digulung panas: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 2) Bar bunder asam: (5-400) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 3) Bar padhang sing adhem: (1-20) x6000mm utawa miturut sarat sampeyan. 4) Polis ...
  • Stainless Steel Bar

    Bar Stainless Steel

    Bar Stainless Steel Kelas 201 202 301 303 303Cu 304 304J1 304L 316 316L 309S 310S 316Ti 321 430 420 410 409L 904L ASTM Standar, AISI, DIN, EN, GB, JIS Diameter 2mm – 159mm Panjang 5.8M, 6m utawa minangka Toleransi pelanggan Diameter njaba: +/- 0.2mm, Kandel: +/- 0.02nn, Panjang: +/- 5mm Permukaan 180G, 320G, 400G Satin / Garis Rambut 500G, 600G utawa 800G Mirror ngrampungake Konstruksi Dekorasi Aplikasi, kain pelapis, instrumen industri Wektu Pengiriman A .7 dina yen barang iki ...
gtag ('config', 'AW-607285546');