Profil Steel Baja

  • galvanized steel gutter

    talang baja galvanis


    Dawa: 2000mm, 2500mm, 3000mm, 6000mm utawa khusus

    Jembar: 1000mm, 1220mm, 150mm, 1800mm

    Kandel: 0.8mm-6mm

    Bending minangka khusus utawa gambar

    Tes kualitas sing ditawakake MTC (sertifikat tes pabrik)
    Paket Paket Standar Standar
    Simpenan utawa stok ora cukup
    Syarat pambayaran L / CT / T (30% DEPOSIT)
    Wektu pangiriman 7-15 dyas, utawa miturut jumlah pesanan utawa nalika negosiasi
  • sus304 ,sus316 stainless steel profile stainless steel angle bar stainless steel channel stainess steel H beam

    sus304, profil baja tahan karat sus316 stainless steel sudut bar stainless steel saluran stainess baja H balok

    Profil stainless steel: bentuk L stainless steel, bar sudut stainless steel, balok H stainless steel, saluran stainless steel
    Bahan Kelas: ss304 ss316
  • Stainless steel H Beam

    Baja tahan karat H Beam

    Balok kasedhiya kanthi macem-macem wujud lan ukuran. Jinis sing paling umum mirip karo Capital I utawa Capital H. Umume digunakake ing konstruksi, teknik sipil, mesin berat, konstruksi truk lan tugas tugas berat liyane. Balok biasane digunakake kanggo ndhukung struktur sing abot. Iki amarga kemampuan kanggo nahan beban sing abot, utamane kanthi nolak mlengkung. Sing paling umum diukur kanthi dhuwur, jembaré flange, kekandelan flange lan kekandelan web. Beam kasedhiya ing Alumin ...
  • Equal Unequal ss304 316 stainless steel angle bar

    Biso Sudut stainless steel sing padha Ora padha karo3030 316

    Katrangan sing padha Ora padha karo3030 316 bar sudut stainless steel Standar ASTM JIS DIN EN GB BS NF Jenis Gegayutan Babak, Kothak, Heksagonal, Flat, Sudut Permukaan Acar, Ireng, Cerah, Poles, Blasting, lsp. Panjang 5.8m, 6m utawa kaya Jangka Harga sing dibutuhake EX-Work, FOB, CFR, CIF, CNF Payment Term T / T, L / C, Western union Market Eropa, Amerika Selatan, Afrika, Oceania, kayata: USA, Jerman, India, Iran, Dubai, Iraq, Vietnam, Irlandia, Singapura, lsp. Paket Dibungkus, kothak kayu kanggo paket standar ekspor. Pangiriman ...
gtag ('config', 'AW-607285546');