Warta Perusahaan

  • Wektu kiriman: 09-20-2020

    Pelanggan sing dikasihi: Bisnis kita berkembang amarga terus berkembang ing taun-taun iki. Saka September 2020, kita nggawe perusahaan anyar sing jenenge Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd. Jiangsu Join Industrial Co, Ltd saiki dadi cabang Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd. Tulung dicathet. Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 06-11-2020

    Nalika milih stainless steel sing kudu tahan ing lingkungan sing korosif, baja tahan karat austenit biasane digunakake. Nduweni sifat mekanik sing apik banget, jumlah nikel lan kromium sing akeh ing baja tahan karat austenitik uga nyedhiyakake resistansi korosi sing luar biasa. Kajaba iku, ...Waca liyane »

gtag ('config', 'AW-607285546');