Baja campuran

  • Titanium Pipe

    Pipa Titanium

    1 Jeneng Produk Tabung Alloy Titanium & Titanium Murni / Pipa / Tubing / Titanium Hollow Bar / Tube Titanium Kapiler 2 Titanium Kelas Gr1, GR2, GR4, GR5, GR7, GR9 lsp. 3 Standar tundhuk ASTM B338 / ASME SB338, ASTM B337 / ASME SB337, ASTM B861 / ASME SB861, ASTM B862 / ASME SB862, AMS4911, AMS4928 lsp. ODimensi OD: 3-156mm utawa Miturut syarat pelanggan THK: 0.2-50mm utawa Miturut syarat pelanggan 5 Tube Shape Round, Square, Flat , Koil lsp ...
  • Titanium Plate

    Plat Titanium

    Katrangan ASTM B265 Plat titanium / sheet Titanium Bahan Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur. Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan, kemuluran lan las sing paling apik. Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung. Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur. Kelas 7: resistensi korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan ...
  • Titanium Bar

    Titanium Bar

    Katrangan Titanium bar / Rod titanium Material Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr6, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17, Gr25 TA0, TA1, TA2, TA5, TA6, TA7, TA9, TA10, TB2, TC1, TC2, TC3, TC4 Standard ASTM B265, ASME SB265, DIN17851, TiA16Zr5Mo1.5, JIS4100-2007, GB3461-2007 MOQ 1kg Equepment digunakake mesin bubut CNC, Mesin panggilingan, Pusat Mesin, Mesin poles jarum magnetik jarum Magnetik Paket ekspor Standar paket, cocog kanggo kabeh jinis transportasi, utawa kaya sing dibutuhake. Aplikasi 1.Dhasar Dhuwur ing ...
  • Alloy Inconel 718 Round Bar

    Paduan Inconel 718 Bar Babak

    Inconel 718 minangka paduan Nikel-Kromium sing presipitasi bisa dikencengi lan duwe kekuatan reresik ing suhu dhuwur udakara udakara 700 ° C (1290 ° F). Iki nduweni kekuatan luwih dhuwur tinimbang Inconel X-750 lan sifat mekanik sing luwih apik ing suhu luwih murah tinimbang Nimonic 90 lanInconel X-750. Komposisi Bahan Kimia Inconel 718 ement Konten Ni + Co 50 - 55% Cr 17 - 21% Fe BAL Nb + Ta 4,75 - 5.5% Mo 2,8 - 3,3% Ti 0,65 - ...
  • Nickel Alloy Plate/sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Pelat Paduan Nikel / sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Nama Produk Plate Paduan Nikel / sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825 Material Monel / Inconel / Hastelloy / Steel Duplex / PH Steel / Nickel Alloy Shape Round, Forging, Ring, Coil, Flange, Disc, Foil, Spherical, Ribbon, Square, Bar, Pipe, Lembar Kelas Dupleks: 2205 (UNS S31803 / S32205), 2507 (UNS S32750), UNS S32760 (Zeron 100), 2304,904L Liyane: 253Ma, 254SMo, 654SMo, F50 (UNSS32100) F60, F61, F65,1J22, N4, N6 lsp
  • Inconel alloy seamless pipe tube

    Tabung pipa mulus campuran paduan

    Bahan Informasi Dasar Bahan Paduan 800 / 800H / 800HT, Paduan 625 / UNS N06625, Paduan 600 / UNS N06600, Alloy601 / UNS N06601, Paduan 800 / UNS N08800, Paduan 825 / UNS N08825, Alloy400 / UNS N04400; lsp. Diameter njaba 3.18mm-101.60mm Tebal Tembok 0.50mm-20.00mm Panjang Biasane tetep 6m, bisa miturut sarat pelanggan Standar ASTM B163; ASTM B167; ASTM B444; Metode Proses ASTM B622 ect Cara Digawe Dingin utawa Industri Digulung Dingin & Aplikasi Adat ...
gtag ('config', 'AW-607285546');