Plat campuran

  • Titanium Plate

    Plat Titanium

    Katrangan ASTM B265 Plat titanium / sheet Titanium Bahan Kelas 1: Titanium Murni, kekuatan sing kurang sithik lan kemuluran dhuwur. Kelas 2: Titanium murni sing paling akeh digunakake. Kombinasi kekuatan, kemuluran lan las sing paling apik. Kelas 3: Titanium kekuatan dhuwur, digunakake kanggo piring Matrix ing pertukaran panas cangkang lan tabung. Kelas 5: Paduan titanium sing paling akeh diproduksi. Kekuwatan sing gedhe banget. tahan panas dhuwur. Kelas 7: resistensi korosi sing unggul kanggo nyuda lan ngoksidasi lingkungan ...
  • Nickel Alloy Plate/sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Pelat Paduan Nikel / sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825

    Nama Produk Plate Paduan Nikel / sheet inconel 600 601 625 X-750 718 825 Material Monel / Inconel / Hastelloy / Steel Duplex / PH Steel / Nickel Alloy Shape Round, Forging, Ring, Coil, Flange, Disc, Foil, Spherical, Ribbon, Square, Bar, Pipe, Lembar Kelas Dupleks: 2205 (UNS S31803 / S32205), 2507 (UNS S32750), UNS S32760 (Zeron 100), 2304,904L Liyane: 253Ma, 254SMo, 654SMo, F50 (UNSS32100) F60, F61, F65,1J22, N4, N6 lsp
gtag ('config', 'AW-607285546');