Bar campuran

  • Titanium Bar

    Titanium Bar

    Katrangan Titanium bar / Rod titanium Material Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr6, Gr9, Gr11, Gr12, Gr16, Gr17, Gr25 TA0, TA1, TA2, TA5, TA6, TA7, TA9, TA10, TB2, TC1, TC2, TC3, TC4 Standard ASTM B265, ASME SB265, DIN17851, TiA16Zr5Mo1.5, JIS4100-2007, GB3461-2007 MOQ 1kg Equepment digunakake mesin bubut CNC, Mesin panggilingan, Pusat Mesin, Mesin poles jarum magnetik jarum Magnetik Paket ekspor Standar paket, cocog kanggo kabeh jinis transportasi, utawa kaya sing dibutuhake. Aplikasi 1.Dhasar Dhuwur ing ...
  • Alloy Inconel 718 Round Bar

    Paduan Inconel 718 Bar Babak

    Inconel 718 minangka paduan Nikel-Kromium sing presipitasi bisa dikencengi lan duwe kekuatan reresik ing suhu dhuwur udakara udakara 700 ° C (1290 ° F). Iki nduweni kekuatan luwih dhuwur tinimbang Inconel X-750 lan sifat mekanik sing luwih apik ing suhu luwih murah tinimbang Nimonic 90 lanInconel X-750. Komposisi Bahan Kimia Inconel 718 ement Konten Ni + Co 50 - 55% Cr 17 - 21% Fe BAL Nb + Ta 4,75 - 5.5% Mo 2,8 - 3,3% Ti 0,65 - ...
gtag ('config', 'AW-607285546');