Sapa Kita

Jiangsu join Steel

          JIANGSU TISCO INDUSTRIAL CO., LTD didegaké ing taun 2008, profesional ing produksi koil stainless steel, piring stainless steel, pipa stainless steel, bar stainless steel , profil stainless steel lan produk campuran. Ing 12 taun kepungkur, Industri TISCO wis nggawe kemitraan strategis karo akeh perusahaan hulu lan hilir sing misuwur kayata: MASTEEL, BAOSTEEL, TISCO, ZPSS, RIZHAO, JIGANG, SHOUGANG GROUP, SSAB, JISCO. Kita uga menehi hasil karo produk paduan lan produk stainless steel duplex saka merek utama kayaSeri Inconel, Seri Monel, Seri Hastelloy, Titanium lan sapanunggalane.

         Sawise ngembangake 12 taun kanthi cepet, TISCO Industrial wis dadi perusahaan jasa baja komprehensif modern sing khusus kanggo ngolah, adol lan layanan teknis ing bidang produk stainless steel. Tisco Industrial duwe peralatan pamrosesan baja utama sing nyedhiyakake platform pemrosesan profesional:nglereni, mecah, mbentuk, ngelas, perawatan panas, mesin, lan nyemprot. Kajaba iku, Industri Tisco uga duwe pusat pengujian mekanik lan kimia modern kanggo njamin produk sing mumpuni.

        Jiangsu TISCO Industrial wis nyiyapake 10 pusat layanan pangolahan ing Wuxi, Wuhan, Hangzhou, Tianjin, Taiyuan, Zibo, Jingjiang, Tai'an, Jinan lan Jiaxing ing China. Saiki, Industri Tisco kalebu 1 wilayah50.000㎡lan wis 1.300 karyawan. Tisco tekad dadi "pusat pemrosesan lan pasokan baja industri manufaktur"lan"supermarket rantai stainless steel"ing China. Sawise inovasi lan ngupayakake keunggulan, Industri Tisco duwe akeh pemasok sing misuwur ing saindenging jagad, kanthi 100.000 ton saka stok stainless steel saben taun.

      Bisnis kita berkembang amarga perkembangan terus-terusan ing taun-taun iki, lan saiki kita nggawe perusahaan anyar sing jenenge Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd. Jiangsu Gabung karo Industrial Co, Ltd saiki dadi cabang Jiangsu TISCO Industrial Co., Ltd.

why choose us
OEM
Join Steel warehouse
Factory
packing

MEREK KERJASAMA

Cooperation brand

CERTIFLCATE

certificate

PELANGGAN

客户拜访
factory (1)
factory (3)
factory (2)

gtag ('config', 'AW-607285546');